Welkom op onze nieuwe webshop!
Logo
Hero image

Wordt u onze nieuwe collega?

King's Enterprises is de grootste specialist in Suriname op het gebied van alcoholische dranken en Duty Free operaties. We zijn ook een agent van geweldige merken binnen de Tax Free-wereld; Chanel-parfums, Mars Chocolates, Michael Kors-horloges, Guess-handtassen, Mont Blanc-portfolio, Swarovski-sieraden, Hublot-horloges, Marlboro-sigaretten en nog veel, veel meer. Bij ons draagt de klant de kroon! Onze medewerkers zorgen ervoor dat de klant goed geïnformeerd, geïnspireerd, voorzien van het juiste product de winkel verlaat en graag de volgende keer weer terugkomt. Interesse om bij ons te komen werken? Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief vergezeld van je CV, diploma’s en certificaten.

Bekijk hier alle vacatures

Wij komen graag met je in contact als je interesse hebt in wijn, koffie & petcare en mee wilt bouwen aan het verdere succes van onze labels.

Staat de juiste vacature er niet tussen?

Hebben wij op dit moment geen vacature die bij u past? Stuur een open sollicitatie middels dit formulier. Of houdt ons in de gaten op Facebook: King's Luxuries & More, zodat u altijd op de hoogte bent van onze vacatures.